Nejnovější recenze ze sekce Syntezátory
- Fantastický zvuk, analogové obvody, organicky generované rejstříky tónů
- Supoer
- sequencer, arpegiator, split, layer
- při zběžném testování je jasné, že přístroj poskytuje široké možnosti pro tvorbu hudby. Některé zvuky jsou úžasné. Ovládání ovšem není tak intuitivní, jak jsem čekal. Je třeba být trpělivý a všechny možnosti důkladně prostudovat.
zatím se to učím ovládat. Klavír má věrný zvuk, když zmáčknete jakoukoliv klávesu samostatně. Ovšem, když hrajete skladbu, už slyším ve vyšších tonech takové cinkání, což se objevuje u klavírů v levnější kategorii digitálních pian.
- meri
- LFO
- signal generator
- stavebnice
Plní funkci kvůli které jsem to koupil. Zvuk je klasika. Geniální hračka.
Výborný produkt, po měsíci používání jde o opravdu dobře provedený nástroj kteý je velmi přehledný a bohatý. S obchodem byla výborná komunikace. Mohu jen doporučit.
- Velmi chytrá mašinka.
- Většinu nastavení si najde sama.
- Nové možnosti individuálních úprav a změn je fantastická vlastnost.
Absolutní spokojenost!
- standardní velikost kláves
- milý by byl rozsah o kvartu níž...
- Skvělý doplněk ke klávesům i do studia.
- Malé rozměry jsou pro mne výhodou. Se sluchátkama může skládat hudbu kdekoli a hlavně vše zvládne bez PC
- Ve spojení přes MIDI s MODX je to skvělý stroj na skládání hudby libovolného žánru
- málo pluginů , musí se draze dokoupit a RAM jen 2 G o proti Akai MPC KEY 61
málo pluginů a RAM jen 2 G o proti Akai MPC KEY 61, jinak to je super mašina na skládání jakékoliv hudby od A do Z
- Celkové oživení.
- Špatně čitelné rysky na knoflících.
Velký rozdíl bez a s tím. Celkově hudba zní živěji, krásně zdůrazněné basy, výšky i zpěvy. Na to že to je levná značka mě to mile překvapilo a můžu vřele doporučit.
- kvalitní zvuk a parametry dostupné ovladači na panelu
- na dnešní poměry celkem malý displej
V minulosti jsem vlastnil spolehlivý Roland Juno 106 a tento nový zakoupený nástroj Juno X se mu přibližuje jak vzhledem, tak zvukem. Navíc jsou k dispozici i emulace dalších vintage nástrojů od Rolanda. Líbí se mi celkový design nástroje.
Promě malé (ale ve skutečnosti spíš velké : - ) ) překvapení - ale radost - zní dobře a leccos umí a leccos se s ním dá - spokojenost
- nízká váha !
Korg nanoKEY2
Přidáno: 18. února 2024
(naposledy upraveno 18. února 2024)
Zakoupeno v Profi-dj.cz
Velice užitečna věc na zkoušeni zvuku , zabita Malo místa a velice snadno se ovládána.
- Plno zvuku, polyfonie, endless creativity;)
- Levne plastove provedeni.
Yamaha to zkusila a je to super. Az na to, ze mate pocit, ze drzite v ruce kus plastu za 500,-
Mohli to dat klidne za 13000 - ale s tim, ze je to betelne, zadne klapani atd. Proste uvnitr zlato/na venek klap-vrz-plast.
- jd-800 v modernizovane verzi
- sh-01 v malem baleni
- Velký posun od Gaia 1. Inspirativní nástroj, který se projeví asi více při tvorbě vlastních zvuků. Celkově více zaměřené na tvrdší elektronické zvuky.
- Klávesy v rozsahu 3 oktáv neumožní plnohodnotné použití. Ale za tu cenu je to pochopitelné. Manuál k nástroji by mohl být lepší.
Korg NAUTILUS-61
Registrovaný uživatel
Přidáno: 15. ledna 2024
(naposledy upraveno 30. července 2024)
- obrovský zvukový fond dechberoucích věrohodných nástrojů pro nadšence vážné a experimentální hudby, ale i ostatních žánrů
- tvorba vlastních zvuků - nekonečné možnosti
- trochu menší display
Vlastním novější verzi AT.
Tento multinástroj vás zcela ohromí. Velké množství variant varhan, klavírů, kytar, xylofonů, zkrátka dechových, smyčcových, žesťových i bicích nástrojů, vokálních zvuků, zvuků přírody - fauny i flory, různé atmosférické zvuky a tvorba vlastních zvuků. Jakmile se s tím naučíte, máte prakticky vystaráno... Doporučuji dokoupit ochranný kryt zařízení proti prachu a vodě, x stojánek, x židličku, sustain pedál DS-1H a kvalitní sluchátka přes hlavu (alespoň 40 mm měniče), se kterými si užijete bohatý zvuk a zároveň nebudete nikoho rušit hlukem, ani nejbližšího souseda nebo spícího člena rodiny.