Nejnovější recenze ze sekce Syntezátory
- zvuk, cena
- micro usb, micro jack
Nemate ctvrt milionu na Jupiter 8 :-))) ? Kupte si tuto srandu a nebudete litovat. Vytecny zvuk a provedeni v malem baleni. Doporucuji.
prima hračka
prima hračka
- bytelná mašina, luxusní zvuk, celkově skvělé zpracování včetně uživatelského designu
- žere to čas, zvedá to tlak a způsobuje nechuť k spánku (když to pořádně rozjedete:)
zatím se teprv seznamuji ale je to čertovská mašinka
- pure analog zvuk
- moznosti editace, i sekvenceru (az na to, ze jde max na 16 kroku)
- fun factor
- dostupnost
- kratky sekvencer
- pres midi jde ovladat pouze jeden oscilator
- pouze sluchatkovy vystup
- knoby se viklaji uz jako nove
- u thomann.de je produkt o dost levnejsi, vc. 3lete zaruky
Celkove jsem s timhle novodobym silverboxem za ty penize velmi spokojen, pomer cena/vykon a ciste analogovy zvuk delaji svoje, mam ho jako prvni kus HW a nemenil bych.
- Hezky design
- Nezajimavy digitalni zvuk
- Jedna se o virtualni analog, ne skutecny, za ty penize je to nicmoc nabidka
- Tenky, tezko rozeznatelny od VST pluginu (zvukem)
Neco na uvod, delam elektronickou hudbu asi 20let.
Pouzivam hodne syntezatory a hodne sem vyzkousel za tu dobu. Vim co jak zni, a co je dobre mit, na co hrat. To jen pro prehled. Ted k syntu od Novationu.
Nedoporucuju nekomu kdo to mysli aspon trochu vazneji. Syntak je to designove hezky, moznosti je spousta, ale jak uz to tak bejva zvuk jako u vetsiny virtualnich analogu, stoji za starou belu. Za ty penize bych doporucil se ohlidnout po skutecnem analogu s krasnym zvukem. Problem techto novych syntaku je v tom ze je to vse digitalni a zni stejne jako vetsina ostatnich z dnesni doby. Takze kdyz poridite tento syntak, bude znit jako spousta jinejch a nezajimave, budete muset pracovat se zvukem do aleluja aby aspon trosku znel hezky. To je nevyhoda, ze je potreba pouzit tunu FX na takovy skrarede znejici syntacky. Navic zni tence, takze je spis jako vec na zabavu nez opravdove tvoreni.
Skvělý zvuk
- Vynikající poměr kvalita/cena, špičkový zvuk, implementace MIDI, geniální možnost ovládání z počítače, funguje i jako realtime plugin pro formát VST a AU, geniálně jednoduché intuitivní ovládání, toroidní trafo - prostě výborné zpracování.
- Jak pro použití ve studiu, tak i na živé produkce.
- Nic zásadního, ale snad jen pár maličkostí, pro uživatele ProTools nefunguje jako přímý plug-in (chybí formát RTAS/AAX), vzorkování pouze do 48kHz, analogové symetrické vstupy obrací fázi symetrického signálu, je to bug návrhu desky všech MX300, konzultoval jsem to přímo s podporou ve státech. Ale nepozná se to, dokud se stejný signál nepošle přes analogový výstup zvukovky počitače do MX300 a v reálu zpátky do zvukovky přes SPDIF.
- To je pak na timelajně signál v protifázi. "Very Weird!"
Super efekt za super cenu. Ve své cenové hladině absolutně nemá konkurenci.
- Dobré provedení přístroje
Velmi efektní a praktický doplněk k zesilovačům.
- Vestavěná sub... vyhybka
- Nevím
Za celkem málo peněz dost muz......
- přehledné a jednoduché ovládání
- ohromná spousta možností modulace zvuku
- joystick
- ocenil bych zabudovaný metronom nebo něco jako banku se samply ale chápu že to nebývá běžnou součástí analogových syntezátorů
Můj první syntezátor takže nemám s čím srovnat, jsem maximálně spokojen a pořád žasnu při objevování nových možností KingKorgu
Doporučuji
- Absolutní skok do jiné dimenze.Zvuk nabyl konkrétnosti, fantasticky se rozjasnil,dostal obří prostor.Slušné možnosti nastavení. Neuvěřitelná cena.
- Nic!
Po zprovoznění nabydete pocit,že vám někdo konečně sundal z aparatury tlustou deku...
Vynikající!
- mala, ale vykonná
- malé ovladací prvky pro velké ruce
99,9%+
mám rád hudbu.
- Velice nízká cena na to, že je rovnocenným konkurentem pro Hammond XK1C, Nord Electro 4D, a to ne na posledním místě.
- Ze zmíněných tří mi dokonce přijde jako nejvěrnější, nejvíce působí jako analogový a ne digitální nástroj.
- Intuitivní ovládání.
- Slabší kontrola kvality.
...
- vynikajicí synth v cenové hladině do 10 000
- možnost stažené presetů zdarma na stránkách výrobce
- kvalitní vokodér
vynikajicí synth v cenové hladině do 10 000
možnost stažené presetů zdarma na stránkách výrobce
kvalitní vokodér
Důvodem k pořízení přístroje byla eliminace zpětnovazebního hvízdání v rozhlase kostela.
Přístroj nejen že disponuje několika řízenými úzkopásmovými filtry, které při správném nastavení dokáží utlumit problematické kmitočty, ale umí při použití funkce "learn" provést jejich automatické nastavení tím, že celou audiosoustavu několika impulzy rozkmitá a postupně nastavuje jednotlivé filtry podle naměřených frekvencí až do úplného utlumení kmitání. Navíc umožňuje volbu zpoždění signálu, což se může hodit v rozsáhlejších prostorech. V našem případě jsme ocenili i další funkci přístroje, kterou je filtr šumu disponující rovněž funkcí "learn". Tento filtr poměrně slušně potlačuje šum a brum vznikající v nepříliš kvalitních mikrofonních předzesilovačích našeho integrovaného PA zesilovače.
Použítí tohoto přístroje nám nyní umožńuje provozovat rozhlas s mnohem vyšším zesílením, což si pochvalují zvláště starší, hůře slyšící účastníci bohoslužeb. Vzhledem k ceně přístroje se, myslím, jedná o dobrý kup.
Asi nejlepší emulace TB303 za tak malé peníze. Trochu chybí možnost nastavit úroveň jednotlivých OSC.
- umí prostě všechno - neskutečné možnosti
mistrovský syntetizátor
Zobrazuji 321 - 340 ze 446 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...23 Další »