Nejnovější recenze ze sekce Syntezátory
- Kompaktní provedení
- Festovní ovladače
- přes repro krásný zvuk
- slušná i když malá klaviatura
- přepínač vibrato a chorus,rozhodně tam není chorus ,je tam vobráto 1 a vibráto2,nevím proč označeno tak jak je,to je jediná výtka jinak co je slíbeno to to umí.
- chybějící český návod a ani není info ,kde si stáhnout,návod obsahuje všechny 4 reface,ale kdyby byl přiložen možná by zaujal a někdo by si koupil i další nstroj
- Chord progression
- Intuitivni ovladani i bez displeje
- Probouzi kreativni muzu ;)
- Nahravat lze jen pres audio jack
Velice zajimavy syntak/groovebox, ktery zvladne docela dost stylu a zanru.
- celá řada technologických "kouzel", které u jiných značek nenajdeme
- fantastický zvuk zvláště u pian a syntezátorů
- V neposlední řadě nádherný design.
- snad jen neexistence podrobnější referenční příručky či návodu, nebýt toho, že už mám něco odehráno, měl bych asi problém
Když jsem si před dvěma lety koupil YAMAHU MOXF 8, myslel jsem si, co nemám. Ona to je výborná mašina, ale KORG KRONOS 73 II je zas ještě o úroveň výš.
Takže pochopitelně doporučuji všem, kteří stojí o špičkovou pracovní stanici (a nejsou úplnými začátečníky).
Rychle připraveno objednávku.
- Dokonalost
- Velice dobře vybavený syntetizér a perfektní zvuky.
- Zatím o žádné nevím
- Za slušné peníze hodně muziky.
- ještě se s nimi seznamuji tak je nemohu ohodnotit ale zatím dobrý.
- Málo věcí ke stažení u Korgu.
Zatím nemohu soudit , ještě se v nich moc neorientuji.Doposud jsem používal Midi.Ale zdá se že , za ty peníze to stojí a budu spokojený.
Produkt mám zatím krátce, ale stále objevuji další a další možnosti a funkce, které mě stále a stále více překvapují. Tento syntetizátor jsem si vybral z důvodu poměru mezi cenou a výkonem. Jsem zatím nadmíru spokojen.
- krásný hutný vrstvený zvuk
- krásné zvuky SuperNATURAL
- příjemná polovyvážená klaviatura
- rychlý výběr nástrojů
- rychlé dělení klaviatury na 2 nebo 3 díly
- celkově kvalitní provedení
- není aftertouch, ale i tak je hraní zážitek
- uvítal bych více manuálních "knoflíků" pro ovlivnění zvuku
Skvělý nástroj, s hromadou krásných zvuků, pro sólisty.
V principu spoléhá zejména na velkou databázi zvuků v paměti.
Umí zahrát jakýkoliv žánr.
Chtěl jsem něco na vytváření robotických efektů do mých synth skladeb. Zatím jen krátké testování, které ale splnily mé očekávání.
- součástí není adaptér
- Malí a skladný
za ty peníze hodně muziky.
Jednoduchý stroj, který ale nabízí vše, co k základnímu pódiovému hraní potřebuju.
Ještě jsem nevyzkoušel všechny funkcionality a nastavení. Chvíli mi trvalo, než se mi povedlo rozchodit zařízení pro Mac OS X High Sierra a Logic Pro X 10.4. Po reinstalaci a restartu funguje. Občas se mi ale stává, že chvíli trvá, než Logic zareaguje na ovládání, musím s faderem několikrát pohnout, ale pak se chytí a reaguje vcelku svižně. Používám pro běžné ovládání, posouvání pozice, stop, nahrávání, přepínání mezi stopami a tam mi dost usnadňuje práci. Produkt nabízí mnoho nastavení a časem určitě přijdu na celou řadu vylepšení a možností. Celkově doporučuji.
- super zvuky možnost rozširování o nové zvuky
- hard disk v dnešní době příliš malý..54 GB..to je ostuda....
Synth, který má skutečně vysoký poměr cena/výkon. Pokud ho máte na takové "malé domácí použití" můžu jen doporučit. Skoro All - in - one.
- Praktická věc
Waldorf Blofeld
Přidáno: 23. března 2018
(naposledy upraveno 20. dubna 2018)
Zakoupeno v DISK Multimedia, s.r.o.
- Za tu cenu báječná mašinka! Co se týče provedení, tělo i kolíky jsou z ocele/hliníku, žádný plast. Bohatá škála waldorfovských zvuků. Videa z You Tube ukazují jen fragment schopností. Snadná úprava zvuků, menu diving minimální; přehledný velký displej. Mnohé detaily již popsali uživatelé např. na Thomann.
- Žádné potíže s posledním firwarem (z r. 2017) jsem nezaznamenal (někdejší verze fw prý zlobily).
- Když mám hodně suché ruce, knoby mi trošku prokluzují. S výjimkou hlavního knobu někdy 'přejíždím' hledanou hodnotu. Je to jediná věc, za niž bych dal nikoli 5/5* jako u ostatního, ale 4.5/5*.
Jak jsem napsal, zvukově báječný stroj. Našel jsem, co jsem hledal a tak je Blofeld každý večer zdrojem mé dobré zábavy.
- Vynikající zvuk, pěkné styly, kvalitní ozvučení
výborné
Zobrazuji 241 - 260 ze 446 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...23 Další »