Nejnovější recenze ze sekce Syntezátory

Přidáno: 25. srpna 2019

• intuitivní nastavení

Přidáno: 23. srpna 2019

Doporučuje produkt
  • U tohoto nástroje mne zaujalo hned několik jeho vlastností a ve spojení s několika procentní slevou díky doprodeji - jedná se o starší (již delší dobu nevyráběný) model z r. 2012 mi koupě připadá velmi atraktivní. Vlastnosti, kterých si cením: 1) použití nástroje jako stage-piano: má totiž přijatelná hmotnost 14,7 kg při dobré kladívkové mechanice - úhoz na klávesy je velice příjemný, podobný klavíru, při tom lze ještě snadno přenášet a zvuk klavíru je velmi pečlivě samplovaný, srovnatelný s nejdražšími nástroji (je použit z nástroje Kronos, který je více než dvaapůlkrát dražší
  • 2) úžasná zvuková výbava (přes 1000 zvuků) s bohatou možností zvuky upravovat jak vrstvením (až 16 vrstev), tak efekty a to i v reálném čase
  • 3) 7" LCD display, který umožňuje nejen rychle a přehledně vyhledat potřebný zvuk, ale hlavně usnadňuje práci se zvuky a umožňuje s klávesami pracovat i bez připojení k PC s využitím vestavěného 16ti stopého sequenceru.
  • Mnou osobně zatím ještě neobjevena!!! Jen mám do budoucna obavy z některých negativních recenzí nelezených na web stránkách o možných poruchách-závadách hlavního procesoru, který museli někteří majitelé prý vyměnit. Jediná prozatím evidentní (snad malá) nevýhoda je, že se jedná o starý již nevyráběný model, který nahradil dnes novější KROME EX a případné opravy nemusí být později tak jednoduché. Ale pochopitelně - vždy je něco za něco - nový typ KROME "EX" byl o 5.700,- Kš dražší a to u mne rozhodlo.

Tento nástroj mohu jen doporučit, ale obávám se, že již nebude snadné jej jako nový zakoupit, protože se již 7 roků nevyrábí a jednalo se o doprodej. Ale v nabídce současných nových nástrojů je Krome EX, který je přímým následníkem Krome a jistě mu neschází nic z modelu staršího.

Roland SH-01 Gaia

Roland SH-01 Gaia

Přidáno: 6. srpna 2019

Doporučuje produkt
  • malí,ale velmi šikovný a silný synt.pro živé hraní.

ALESIS Nanoverb 2

ALESIS Nanoverb 2

Ověřený zákazník Hudební Svět Ověřený zákazník

Přidáno: 18. července 2019

Zakoupeno v Hudební Svět

Doporučuje produkt

Rychlý, pohotový a všestranný efekt :-)

IK Multimedia UNO Synth

IK Multimedia UNO Synth

Serepes Serepes

Přidáno: 9. července 2019

(naposledy upraveno 14. listopadu 2022)

Doporučuje produkt
  • analog; vzhledem k ceně mi zvuk přijde super
  • blbuvzdorné ovládání, veškeré funkce jsou rychle přístupné
  • lehučký, na baterky
  • input pro dalsí nástroj: můžu si ho vzít s Novation Circuitem ven na deku a hrát si přes malý repráček :)
  • funkce arpegio+hold vykouzlí během jamíku nádherný dynamický podklad
  • midi sync bez problémů, v sestavě: N.Circuit, Boss RC-300 (master), +další synťák
  • balení obsahuje redukce na debilní 2,5mm midi vstupy
  • sekvencer - nahrávání v reálném čase se mi neosvědčilo, neskamarádili jsme se - nahradil jsem funkcí arpegio+hold
  • 2,5mm vstupy na midi
  • balení neobsahuje USB adaptér s příslušným energetickým outputem. U jednoho adaptéru mi to třeba házelo errory.
  • občas se člověku zasteskne po polyfonii; zvlášt ve chvíli, když jsem na mono zapoměl a nadšeně jej spároval s pianem... :´(

Roland SP-404A

Roland SP-404A

Ověřený zákazník CMI Music s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 22. června 2019

Zakoupeno v CMI Music s.r.o.

Doporučuje produkt
  • Moznost spoustet samply prakticky neomezene delky a to do 10 vterin po zapnuti nastroje. Prime spousteni z SD karty je super.

Korg Kronos 88

Korg Kronos 88

Přidáno: 5. června 2019

• Výhoda

Přidáno: 5. května 2019

Doporučuje produkt
  • Nízká cena, celkem kvalitní zvuk
  • krátký sekvencer,nekvalitní provedení ovládacích knobů

Yamaha Reface YC

Yamaha Reface YC

Přidáno: 1. dubna 2019

Doporučuje produkt

Skvělý zvuk varhan a napodobení hammondek.
Možnost posouvání oktáv pomocí posuvníku, takže rozsah je pěkný i přesto, že klaviatura má pouze tři oktávy.

Korg Volca Modular

Zakoupeno v MUSIC CITY

OK

Přidáno: 14. února 2019

Doporučuje produkt

Incredible sound at a very reasonable price!!!!

Přidáno: 7. února 2019

Doporučuje produkt
  • Malí šikovný výkoný stroječek pro hudební experimenty:)
  • Zatím jsem žádnou neobjevil :)

Behringer PP400

Behringer PP400

Přidáno: 3. února 2019

• malý a skladný
  • kvalitní technické zpracování
  • kvalitní zvuk

Za ty peníze opravdu dobrý analogový sametový zvuk.

ARTURIA Microbrute

ARTURIA Microbrute

Ověřený zákazník Kytary.cz Roman Weigner Romaldo

Přidáno: 23. ledna 2019

• Kvalita
  • Cena

Přidáno: 23. ledna 2019

Doporučuje produkt
  • Krásné zvuky, hlavně piána, smyčce, synťákové zvuky, bicí. Kvalitní klaviatura 88 kláves, spousta možností nastavení zvuků a efektů, velký display, arpreggiator, sequencer, z webu se dá stáhnout spousta dalších zvuků, pěkný design. Fascinující, co se dá dnes pořídit za cca 30 tis Kč. Jsem nadšen :-) Děkuji kytary.cz

Zdroj je externí (součást dodávky).

Korg MicroKorg

Korg MicroKorg

Přidáno: 15. ledna 2019

(naposledy upraveno 15. ledna 2019)

Doporučuje produkt

Vyborny nastroj za skvelou cenu, jednoduche ovladani s moznosti kontroly opravdu velkeho mnozstvi parametru v realnem case. Flexibilni programovani a excelentni zvuky. Kvalita zpracovani je na vysoke urovni. Zabudovany vocoder potesi, pripojit je mozne kytaru nebo basu atd.

TC Helicon VoiceLive Rack

TC Helicon VoiceLive Rack

Přidáno: 6. ledna 2019

Doporučuje produkt

Včera mi přestaly fungovat některé předměty tak asi zítra se k vám vypravim na výměnu jinak opravu špičkový procesor

KURZWEIL PC3 A7

KURZWEIL PC3 A7

Anonym Anonym

Přidáno: 1. ledna 2019

• Všechny zvuky z PC 3, dokonce i na stejných číslech displeje
  • Zvuky rozšířeny o KORE 64 a Artis German D Grand Piano
  • Mechanika o malinko lepší než u PC3/plovyvážená/
  • Zvuk pian již konečně srovnatelný s Nord pianem/ podle mě/
  • Cena na polovině ceny Nord pian
  • Perfektní dynamika úhozu/větší rozdíl mezi piano a forte než u PC3/
  • Programování identické s PC3
  • možná jen zbytečně hodně zvuků bicích nástrojů....naštěstí A 7 vládne search kolečkem.....takže se dají přeletět za sekundu....

Pro mě dokonalý a vůbec klavíristům, kteří mají rádi polovyváženou mechaniku úhozu bych jej doporučil. Lépe se na něj hraje glisando i technika dechových nástrojů, smyčců a kytar je na této klávesnici lépe hratelná než na vyvážených Hammer mechanikách...samozřejmě klasičtí, koncertní klavíristé by asi zvolili plně vyváženou mechaniku. Ten ale váží 30kg oproti tomuhle 17 kg nástroji. Prostě do kapely bych volil určitě PC3 A7.

Ověřený zákazník basys.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 30. prosince 2018

Zakoupeno v basys.cz

• Skvělý zvuk
  • Jednoduché ovládání
  • Knoby na potenciometrech mohly být větší :)

Zobrazuji 221 - 240 ze 446 recenzí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...23