Nejnovější recenze ze sekce Syntezátory

Behringer Filtamp Module 1006

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Marie and Rolf

Přidáno: 14. dubna 2021

Doporučuje produkt

The first reason to buy the ARP 2500 remakes by Behringer was pure nostalgia. I had the opportunity to play an original ARP 2500 more than 40 years ago, and now I wanted to know... The second reason: I needed more VCAs, and such flexible modules containing a VCA at a price less than a simple single VCA, it´s a no-brainer so. The the modules fulfill what I´d expected. Good (and specific) sound (as expected from long ago experience), good build quality, perfect reaction to the potis. Only that there were the wrong manuals in the boxes, so I would have to download (no problem though) the right manuals from the Internet.

Behringer DEQ1024

Behringer DEQ1024

Ověřený zákazník basys.cz Petan

Přidáno: 10. dubna 2021

• splnil očekávání
  • lehký
  • kvalitní zpracování
  • žádné

Dlouhou dobu jsem váhal nad pořízením ekvalizéru. Díval jsem se i na komerční zařízení, ale nakonec po krátkém průzkumu jsem narazil na produkt Behringer. Tento produkt mě nadchnul svojí konstrukcí, funkcemi, parametry a možnostmi nastavení vztažné úrovně při použití různých koncových zesilovačů. Sice jsem zpočátku "bojoval" s nastavení, ale nakonec když jsem přišel na to, jak ekvalizér ovládat, tak jsem maximálně spokojen. Nadchl ně 24-bitový mód, který dokáže hodně "zvednout" reprodukovanou hudbu. Zajímavé na tomto přístroji je možnost aktivace indikace hudby v daném pásmu, ale to nefunguje při 24-bitovém módu. Výhodou dále je možnost použítí "bypas", což umožňuje rychle reagovat na různou kvalitu nahrávky vs použité reprobedny. Produkt používám s mixážním pultem Behringer DX2000USB, což umožňuje dělat s hudbou zajímavé "kousky". Jinak manuál či návod není zrovna dobře udělaný.

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Daniel

Přidáno: 9. dubna 2021

• Říká se že nejlepší kopie TB-303
  • Skvělý zvuk
  • Cena!
  • Takové trochu levné plastové zpracování
  • Ned úpúlně user-friendly programování sekvencí

Základní výbava pro všechny milovníky acidu :-D

Korg Minilogue XD

Korg Minilogue XD

Ověřený zákazník all4sound.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 9. dubna 2021

Doporučuje produkt
  • Jednoduchost rozhraní, vhodné jak pro začátečníky, tak pro profesionály
  • Kvalita provedení
  • Kvalita zvuku
  • Možnost stažení presetů z internetu, nebo vytvoření a uložení vlastních (300 volných pozic v paměti)
  • Menší klávesy nemusí sednout každému
  • Rozsah jen 3 oktávy
  • Joystick pro ovládání pitch bend / filter cut-off je pohyblivý do všech směrů velice lehce, snadno člověk začne měnit s jedním parametrem i druhý, aniž by to tak zamýšlel

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Daniel

Přidáno: 6. dubna 2021

• Levný
  • Skvělý zvuk
  • Prý nejlepší kopie Roland TB-303
  • Plastový, překvapivě lehký ...
  • Tlačítka nic moc, knoby v pohodě, i když jsou plastové

Kdo hledá basový, nebo možná spíš acidový zvuk, typický pro tenhle kousek, bude hodně spokojenej :-)

Korg Krome 61 EX

Korg Krome 61 EX

Ověřený zákazník Profi-dj.cz Jarda

Přidáno: 27. března 2021

Zakoupeno v Profi-dj.cz

Doporučuje produkt

Mám starší synt.KORG,ale tahle mašinka je úplně jiná liga,zatím se seznamuji.Člověk si občas musí udělat radost:-)

Roland JD-Xi

Roland JD-Xi

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 20. března 2021

• design, funkce, cena

Hned po vybalení potěší oko i duši skvělý design. Rozsah funkcí+zvuk naplní očekávání a odpovídá ceně. Kvalita zpracování = Roland. Minikeys jsou menší handicap stroje, však pro tvorbu a kouzlení se stovkami zvuků vyhovuje. Vstup pro guitar,resp. jeho výstup nepříliš použitelný, spíše jako zajímavý doplněk. Není to však guitar synth. Poměr cena x výkon předčil očekávání. Tradičně nejslabší místo= manual. Nahradí ho zábavné a tvůrčí studium :-)

Korg Volca Beats

Korg Volca Beats

Ověřený zákazník all4sound.cz MíšaKAKAO

Přidáno: 14. března 2021

Doporučuje produkt
  • Kde se mi zachce.... HRAJU... super nápad s baterkama rave machine

Korg volca série je super nápad , na nezávislost a svobodu. Stačí kvalitní nabíjecí reprak/y a party muze být kde se Vam zamane. A čím více produktu volca , o to pestřejší zážitek. Ale
větší náklady.

Behringer FBQ800

Behringer FBQ800

Ověřený zákazník basys.cz Alk007

Přidáno: 4. března 2021

Doporučuje produkt
  • Za ty peníze umí spoustu věcí a funguje spolehlivě.
  • Nic, co bych nevěděl předem - dráhy potenciometrů jsou krátké, ale na moje použití to nevadí. Přístroj je pekelně lehký, takže je dobré fixovat ho "sucháčem" nebo nějak jinak, ale je to výhoda když ho vozíte s sebou.

Behringer TD-3

Ověřený zákazník Kytary.cz Dj Rescue (pure rhythm)

Přidáno: 28. února 2021

• Acid sound
  • Kvalitni knoby
  • Za tu cenu lepsi nez Roland TB 03
  • 100% Analog
  • Nevýhoda je ho nemít :)

Vypada jako original i se tak ovládá.

Behringer Crave

BEHRINGER FX2000

Ověřený zákazník basys.cz Martin

Přidáno: 18. února 2021

Doporučuje produkt

Spokojen. Děkuji vám moc.

Moog Subsequent 25

Moog Subsequent 25

Ověřený zákazník Kytary.cz David Vochoč

Přidáno: 16. února 2021

• Unikátní monofonní synt
  • Komu se líbí Moog, tak s tímhle bych začal
  • PRESETY!
  • pro více presetů je potřeba otevřít a připojit notebook
  • schované "shift" funkce

Vypadá malinký, jen dvě oktávy, ale je to úžasný zvuk, Moog filter je nezaměnitelný. Na basy a perkusy dokonalý.

Roland JUNO-DS76

• Vynikající zpracování
  • Možnost přidat další zvuky
  • Prostě skvělý syntezátor od Rolandu
  • Nic jsem nenašel.

Když umíš hrát tak za tuhle cenu budeš maximálně spokojený.

Novation Summit

• Lehký
  • Krásný kultivovaný zvuk
  • Ukládání vlastních presetů
  • Aftertouch
  • Ovládání menu trochu méně intuitivní

Naprosto skvělý hybridní synťák, okouzlující pady, špičkové digitální efekty, lehký, příjemné klávesy, pouze trochu horší aftertouch. Jsou to dva Peaky v jednom. za ty peníze doporučuji.
Doporučuji těm, co mají rádi analogy (přestože oscilátory jsou digitální), ale zároveň chtějí jít kupředu s trochu modernějšími, ale přesto stále příjemnými a kultivovanými zvuky.
Summit je krásný příklad, že lze udělat nástroj, který si z analogů bere to dobré a přesto jde kupředu a není to jen další klon.

Zboží bylo po rozbalení poškozené (odřený boční kryt z dopravy). Muziker mi nabídl uspokojující řešení.

Yamaha Reface DX

Yamaha Reface DX

Ověřený zákazník MUSIC CITY jr

Přidáno: 4. ledna 2021

Zakoupeno v MUSIC CITY

Doporučuje produkt
  • Nepochybná kvalita zpracování výrobku.
  • Díky bateriovému napájení snadné používání na gauči, v posteli a jiných nečekaných místech.
  • Snadná přenosnost i mimo domov.
  • Soundomondo - lze nahradit zvuky v pamětích nástroje vybranými jinými zvuky z desítkek (spíš stovek) zvuků, které si lze 'stáhnout' (''sync'') po přihlášení do Yamaha Soundomondo. Někteří jejich autoři o sobě uvádí, že navrhují zvuky pro rozmanité výrobce a na kvalitě je to znát.
  • Na ty minikeys se opravdu dobře hraje.
  • Rozhraní je velmi intuitivní, prakticky vše jsem se naučil ovládat bez návodu.
  • Možnost ukládat vlastní ('stažené') zvuky do 32 pamětí.
  • Pro mne osobně jsou 3 oktávy málo. Kdyby Yamaha využila celou délku nástroje jako prostor pro klávesnici (z obou jejích stran je nyní totiž 5 cm jen tělo nástroje), (a) byla by klávesnice dlouhá 3,5 oktávy a při prodloužení o 5 cm (proč to neudělali?) dokonce 4 oktávy, nebo (b) by se tam vešly 3 oktávy normálních kláves.
  • Bylo by fajn mít třeba 50, či 100 pamětí.
  • Ty repráčky jsou u některých zvuků (např. Legendary EP) slabé, že i doma v křesle máte chuť radši použít sluchátka. Na mnoho zvuků ale postačují.
  • Zkoušel jsem pomocí nástroje ovládat kvalitní softwarové piano, ale to ukázalo limity dynamiky (i odporu) kláves tohoto nástroje. V dané ceně je to jistě tolerovatelné.
  • Ten Looper je spíš jen taková hračka, vlastně nahrává jen midi soubor. Po vypnutí se obsah paměti looperu vymaže. Taky se mi nepodařilo spolu s nahranou smyčkou hrát něco v jiné barvě zvuku - to by vyžadovalo oddělení 2 midi kanálů, ale nástroj stejně není multitimbrání.

Použití na baterie, snadná přenost po bytě i třeba jednoduchost transportu na dovolenou - to mne ke koupi přesvědčilo nejprve. Možnost ukládat zvuky do paměti a možnost si stáhnout kvalitní zvuky - to je mne vede k celkové velké spokojenosti s výrobkem. Možnost obeznámit se s FM syntézou osobně beru jak doplněk, nebylo to pro mne primární.

Korg KROSS 2-61

Arturia MicroFreak Vocoder

Ověřený zákazník Kytary.cz Václav Brodec

Přidáno: 27. prosince 2020

Doporučuje produkt
  • Opravdu velmi široké možnosti modulace zvuku
  • Kapacitní dotyková klaviatura je boží
  • Poměrně schopný sekvencer a arpeggiator
  • Skvěle zní
  • Velmi dobrý poměr cena/(výkon + zábava)
  • Promyšlené ovládání, obecně velmi dobře navrženo
  • Ocenil bych u takhle kompaktního přístoje možnost vložit a napájet z baterie
  • Čtyřhlasá polyfonie (se společným filtrem) občas nestačí
  • Hodil by se další filtr (alespoň reverb)
  • Základní parametry oscilátorů možná až příliš zjednodušené a agregované, hodilo by se pro ně přidat volič či dva navíc
  • Občasné otravné problikávání hodnot na displeji
Korg I3

Korg I3

Ověřený zákazník Profi-dj.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 24. prosince 2020

Zakoupeno v Profi-dj.cz

Doporučuje produkt

Teprve jsem na začátku objevování, co přístroj umí. Zvukově vyhoví, bude třeba ale doplnit repro, jelikož nemá je vestavěné (to by nejspíš byly chrchláčky).

DBX AFS2

DBX AFS2