Nejnovější recenze ze sekce Syntezátory
- ideální velikost
- design a kvalitní zpracování
- možnosti propojení
- 6 patch kabelů
- chybí český návod
- anglický návod v podstatě k ničemu
- Super moznosti, super zvuk no proste parada :)
- Naprosto super mašina!
- Kvalita zpracování je TOP
- Obrovské možnosti tvorby, nahrávání a úpravy zvuku
- Vlastní zvuková karta
- Nádherné displeje, nízká spotřeba, dostatečný obraz přes USB
- Vynikající pady
- Rozšířené možnosti tvorby pro ne-hudebníky - chords, notes repeat, scales
- A nejvíc - Maschine HW a SW jsem rychle pochopil, což není případ jiných HW a SW - Akai, Arturia, Ableton ...
- Za týden jsem udělla 3 tracky a o to hlavně mi jde :-)
- Ještě jsem se tam nedostal, ale na internetu se píše, že to není plnohodnotný lineární DAW a že t má své omzezení ... uvidíme
Jsem úplně nadšený z Native Instruments a jeich produktů a je to moje vstupní brána do tvorby elektronické hudby, podle mě velmi intuitivní bez měsíců učení (pořád je to dost složité, když chce člověk využít všechny možnosti). Množství a kvalita dodaných zvuků v knihovnách je dostatečné a velmi inspirující :-))
- ne mini ale spíše makro rozměry :-)
- ideální jako midi controler na pitch/mod k Dexibell Vivo S1 ;-)
Nezklamal výběr. Je dobré, že má zabudovanou samostatnou zvukovou kartu - vynikající komunikace MIDI s počítačem - host, MIDI in+ out. Snadné ovládání.
- Klaviatura Fatar - žádné bláto
- Moderní ovládání a design
- Propojenost s NI - než to zaříznou stářím produktu
- Součástí Komplete 12 Select za 4.600 Kč
- V Cubase a Live vše hned namapováno
- Žádný problém s instalací jak na PC tak na Mac
- Závislé na SW (PC nebo MacOs)
- Hodně plastu - tlačítka pak po překonání odporu moc cvakají
Jeden kus přestal po cca hodině fungovat. Vše probliklo a smrt. Druhý je v pořádku. Jinak tohle si koupí kdo ví co kupuje a recenze je asi tak trochu zbytečná.
- Levný efekt od Korgu (mám víc věcí od Korgu)
- Silný efekt delay/echo
- Výrazně analogový zvuk, jde to hodně přebudit, dá se tím napodobit i jiné efekty (sirény, výkřiky racků, industriální zvuky)
- klávesnice je víceméně k ničemu, je moc malá a nepřesná
- nějaké hraní na to si moc neumím představit ...
- multi-efekt to není ...
Jsem spokojený, ale dobré si zjistit co to dělá a co ne.
- na tak malou krabičku a na tuto cenovou hladinu nevídané možnosti sound designu
- Aplikace MODALapp není nutné používat, ale nabízí lepší vizuální přehled nad nastavenými hodnotamy (pro začátek vhodné) + má možnost RAND, která náhodně posune nastavení, když nevíte co by ;)
- Aplikace MODALapp běží na Windows, Mac, iOS a Android
- přenositelnost
- možnost napájet zařízení z 3 AA baterií nebo micro USB (adaptér, power banka, telefon/tablet přes USB OTC)
- full size MIDI in/out
- MODALapp není open source. A není nativní verze aplikace pro Linux.
hraje dlouho i když jenom na barerky fain muzika díky
- skvělý syntezátor na seznámení s oborem
- mnoho možností editace zvuku
- 5 režimů, tři tóny současně - dají se hrát akordy
- jde připojit externí klávesnici
- zabudovaný sekvencer
- součást velké rodiny Korg Volca
- možnost synchronizace s ostatními přístroji
- provoz na baterky
- nemá arpeggio
- nelze měnit tóninu během přehrávání sekvence
- adaptér není součástí, musí se dokoupit a stojí 1000 Kč!
Mám sérii Volca Sample, Keys, FM a Bass, a jsem z ní nadšený. Všechny Volcy se dají ovládat přes midi. Dá se s tím dělat dobrá elektronická hudba :-) Jsou to dostačující syntezátory za skvělou cenu, pro toho kdo se chce seznámit se syntézou zvuku a elektronickou hudbou. Existuje celosvětově velká komunity lidí, kteří se navzájem podporují.
- skvělý midi keyboard
moc spokojen. Cena lepší než kdekoliv v EU.
- Fantastická malá mašinka za skvělou cenu
- Klasické syntezátorové zvuky a filtry s parametry
- Programovatelnost, užitečný typ klávesnice
- Ze série jiných strojů Volca, možnost propojení, synchronizace
- Elektronická hudba nebo atmosférické zvuky třeba k soundtracku :-)
- Polyfonie 3 přes 3 oscilátory
- Nemá arpegio
- Má pochopitelně svoje limity
Já jsem nadšený, je to můj první syntezátor, nemám moc s čím porovnat, používám ho s jinými klávesami a Volca Sample na bicí. Je cenově dostupný, oproti drahým syntezátorům a velmi kompaktní na baterky. Jednou jsem si ho vzal na garden party s přenosným reprákem, a preludoval harmonické rytmy a motivy k údivu několika posluchačů, byl to zážitek :-))
- bezdrátový
- praktický
- Co lze proti utlumení zpětné vazby využít, je zpoždění signálu.
- Ořizunutí zpětnovazebních fkvencí je dost drastické, až dojde ke zkreslení signálu.
- Kvalitní provedení (materiál)
- Super design
- Přehledný a kvalitní display
- výborné ovládání z kovovými a bytelnými ovladači
Musím se přiznat, že první minuty, když jsem svého Waldorfa poprvé nastartoval, byl jsem trošku zaskočený, zda zvládnu ovládání a hledání všeho, co umí, ale po dvou dnech kratšího tréninku jsem se s ním seznámil velmi rychle, vyzkoušel hodně věcí a to nejen v hledání všech zvuků, ale i možností úprav každého zvuku. Překvapila mi kvalitní klávesnice s dynamikou úhozu. Když to shrnu, prostě paráda - úžasné provedení, žádná umělá hmota, ale kvalitní materiál, krásné a syté zvuky oproti keybordům a cena přijatelná. poslední pro mě důležitá věc - není vyroben v Číně a za to další body !!!!! je prostě skvělej .-)
- Intuitivní ovládání
- Skvělé zpracování
- Skvělý vzhled
- Podporuje produktivitu tím, že nutí dokončit rozdělanou práci
- Překvapivě spoustu funkcí a kreativních způsobů jak je kombinovat
- Dlouhá výdrž baterie
- All-in-one řešení
- Přiznaně digitální zvuk syntézy nemusí vyhovovat každému
- Ovládání občas příliš zjednodušené a nevyužívající Shift funkce a už vůbec ne možnosti stlačení otočných kolíků
- Vizualizace syntetizátorů místy nepříliš názorné
- Baterii nelze jednoduše vyměnit
- Horší citlivost mikrofonu
- Klávesy nejsou citlivé na rychlost úhozu
Skvělá hračka na dlouhé karanténní večery za ne úplně nízkou cenu
- Větší volnost
- Výborný nástroj
- Problémy s instalací
Po zapojeni do zdroje a zapnutí chvíli fungoval, jakmile jsem pohnul s napájecí šňůru modrá obrazovka a nic, potom zase naskočí
S těmito výrobky jsem spokojen . Jsou maličké ale dají se s nimi dělat zvuková kouzla .
Zobrazuji 181 - 200 ze 446 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...23 Další »